André Heetkamp en Rutger Zandjans, grafisch ontwerpers bij Reclamemakers Holten
Een flexibel reclamebureau
Reclamemakers Holten is niet alleen een creatief, maar ook flexibel reclamebureau. Of het nu gaat om vormgeving en dtp-werk, drukwerk of de belettering van uw wagenpark. We spelen adequaat en flexibel in op uw specifieke wensen.
Want als ondernemer heeft u ongetwijfeld al genoeg aan uw hoofd. Wij bieden u daarom een totaalpakket. Met slechts één aanspreekpunt voor het gehele pakket huisstijldragers – inclusief website. Van advies tot de daadwerkelijke levering. De mensen van ons reclamebureau geven u graag tips over de meest effectieve en efficiënte vorm om bij uw doelgroep in de smaak te vallen. No nonsense, snel en betrouwbaar.

Over ons
André Heetkamp is een zeer ervaren reclameman. Als ‘oldskool’ dtp-er met een breed netwerk weet hij razendsnel de juiste lijnen uit te zetten. Zijn werk als grafisch vormgever geeft hem nog elke dag veel voldoening. Maar het liefst biedt hij zijn opdrachtgevers een totaalconcept. Vanuit zijn brede ervaring kan hij zich vlot verplaatsen in de uitdaging van zijn klanten. Snel oplossingen bieden.
In de loop der jaren zag hij zijn werk veranderen: “In het begin ontwierpen we veel advertenties voor kranten. Nu kunnen we onze creativiteit veel breder inzetten. Met logo-ontwerp, huisstijl, websites en alle denkbare uitingen van reclame. Van beachflag tot kleding. Samen met Rutger Zandjans en de flexibele krachten is er een stabiel en veelzijdig team ontstaan. De tijd van de dtp-er die uitsluitend vormgeving deed is definitief voorbij. Reclamemakers werd een ‘fullservice’ reclamebureau.
De kring van trouwe klanten groeit nog elke dag. Daarom is Reclamemakers in de zomer van 2014 verhuisd naar een nieuw en groter pand. Midden in het centrum van Holten. André: "Wij denken mee, weten snel de juiste expertise in te zetten en zijn toegankelijk. Bovendien zijn we flexibel. En we doen niet moeilijk. Dat is waarom opdrachtgevers graag bij ons komen.”
Back to Top